Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra NorDesign Smykker. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og NorDesign Smykker. 

1. Betaling og pris

Du har mulighed for at betale via PayPal, dvs. med en PayPal konto eller med et kreditkort (American Express, Mastercard eller VISA), Mobilepay eller ved en bankoverførsel. Betaling med kreditkort foregår gennem en SSL krypteret betalingsgateway.

 

Alle priser på NorDesignsmykker.dk er i danske kroner.

2. Leveringstid og transport

Der leveres til Danmark, Grønland og Færøerne, samt Sverige og Norge.

Levering af varer fra NorDesignsmykker.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Nord eller DAO, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og NorDesign Smykker.
 

Varerne sendes normalt inden for 1-3 hverdage.

Risikoen for varer købt på NorDesignsmykker.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

3. Levering

 

Forsendelse sker med Postnord eller DAO.

Priser:

Postnord Brev, 20 kr. Leveringstid: 5-10 hverdage (Gratis ved varigt køb over 300 kr.)

Postnord Quickbrev, 35 kr. Leveringstid: 1-3 hverdage (Gratis ved varigt køb over 500 kr.)

DAO pakkeshop, forsikret, 40 kr. Leveringstid: 2-5 hverdage (Gratis ved varigt køb over 550 kr).

DAO hjemmelevering, forsikret, 45 kr. Leveringstid: 2-5 hverdage (Gratis ved varigt køb over 600 kr).

(Rettidig levering forudsætter at DAO og Postnord overholder deres leveringstider. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO og Postnord.)

4. Fortrydelsesret

NorDesign Smykker yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager din ordrer, eller henter den i pakkeshoppen. Overskrider du de 14 dages returret, sender vi varen retur til dig, medmindre andet er aftalt. Du skal altså meddele os indenfor 14 dage om du ønsker at fortryde dit køb.

OBS der er ingen fortrydelsesret på armringe med personlige tekster, dvs. hvis du køber en armring med en bestemt tekst, du selv har valgt, skal stå på armringen, tages den ikke retur.

5. Returnering

Varer skal sendes retur i ubrudt emballage og må ikke være brugt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Returbeløbet tilbageføres altid til det anvendte betalingskort.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelser og senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. 

Husk at pakke varerne godt ind, evt. i bobleplast, det er dit ansvar at de kommer ubeskadiget frem - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, returforsendelser skal sendes til vores adresse. Vi anbefaler at man returnere varerne som forsikret pakkepost med et tracking nummer.

Ved returnering eller ombytning udfyldes følgende returseddel og sendes med: RETURSEDDEL

Vi refundere varens pris, dog ikke leveringsomkostninger forbundet hermed. Når varen er modtaget hos os og vi har sikret os at den er i samme stand, som da du modtog den, vil du få dine penge retur. 

Hvis du vælger at returnere en vare fra en ordre hvor du har opnået gratis fragt, bliver værdien af den gratis fragt trukket fra beløbet som refunderes. Har du f.eks. købt for 300 kr. og derved opnået gratis fragt (værdi 20 kr.) og efterfølgende ønsker at retunere varen og få dine penge tilbage, så bliver de 20 kr. trukket fra de 300 kr. og du vil blive refunderet med 280 kr.

Hvis pakken returneres til os pga. manglende afhentning i pakkeshop forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på 49 DKK.

Vi behandler alt retur indenfor 4-7 hverdage efter modtagelsen. 

RETURNERING AF JULEGAVER

Vi bytter julegaver frem til den 10. januar. Husk at noter i ordren, at det er en julegave (gøres i kommentarfeltet ved betaling).

Vær opmærksom på, at pengene kun kan refunderes til det kreditkort, som er brugt ved selve transaktionen.

6. Fortrolighed

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og NorDesign Smykker.

Personlige oplysninger vedrørende bestillinger videregives ikke og bruges kun i forbindelse med ekspedition af bestillinger. 

7. Forbehold og udsolgte varer

NorDesign Smykker forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Der tages forbehold for tekniske fejl, billedfejl og tastefejl på NorDesignsmykker.dk

Da NorDesign Smykker ikke blot sælger varer fra hjemmesiden, KAN der være tilfælde hvor en vare er udsolgt. I disse tilfælde kontaktes kunden.

8. Udsalg og rabat

Vi kompenserer ikke kunder, der allerede har købt en vare, som efterfølgende nedsættes under for eksempel udsalg.

Der kan forekomme længere leveringstider ved udsalg og ved højtider som Jul.

9. Klage via ODR forbrugerportalen

Hvis køber af den ene eller anden grund ønsker at klage over NorDesign Smykker, skal dette gøres via EUs nye forbrugerportal ODR via dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi håber dog at køber i første omgang vil kontakte NorDesign Smykker via kontaktformularen øverst til højre, og at vi sammen kan løse eventuelle uoverensstemmelser.

10. Gratis gave

Når man køber for 350 kr. før leveringsomkostninger kan man vælge en gratis gave fra kategorien "Gratis gave". Hvis man har modtaget en gratis gave sammen med sin ordre og fortryder sit køb og sender hele sin ordre retur, eller dele af ordren hvor værdien før leveringsomkostninger bliver lavere end 350 kr. ,skal man også sende den modtagne gratis gave retur.

NorDesign

Gratis fragt

Hos NorDesign er der altid gratis fragt ved køb over 300 kr. 

Tilmeld nyhedsbrev

Vær den første til at modtage nyheder og særlige tilbud.

Hurtig levering

Levering i din postkasse inden for 1-3 hverdage, med Postnord Quickbrev.

Håndlavet smykker

Hos NorDesign finder du et stort udvalg af håndlavede smykker.

*Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev, det udsendes 1-2 gange om måneden. Du kan til hver en tid afmelde dig. 

Kundeservice

| CVR: 33274769

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon